Am apelat la echipa RPD Finance pentru obtinerea unui credit de nevoi personale. Stiam exact ce suma doresc dar nu stiam cum sa gasesc institutia bancara potrivita pentru a obtine creditul de care aveam nevoie. Cei de la RPD Finance m-au ajutat sa gasesc cele mai bune conditii de creditare si sa completez dosarul necesar. Le multumesc inca o data pentru ajutorul oferit.
Maria Teodorescu (a apelat la RPD Finance pentru un credit de nevoi personale)
Compania noastra a apelat la RPD Finance pentru proiectul imobiliar pe care il aveam in plan de cativa ani. Obtinerea unui credit pentru ansamblul imobiliar pe care doream sa-l construim era esentiala pentru ca proiectul nostru sa aiba o sansa sa ajunga la bun sfarsit. Dupa ce am incercat fara succes obtinerea creditului la cateva institutii bancare, ne-am decis sa cautam specialisti in astfel de probleme. Asa am ajuns la RPD Financce, care au tinut cont de dorintele noastre si de particularitatile proiectului si ne-au recomandat cea mai buna varianta. De aici incolo lucrurile au mers rapid. Acum suntem deja in etapa constructiei propriu zise. Recomandam echipa RPD Finance pentru profesionalismul de care au dat dovada.
Adina Novac (a apelat la RPD Finance pentru obtinerea unui credit imobiliar)
Avem nevoie de un credit pentru Prima Casa rapid ca sa putem rezerva un apartament pe care ni-l doream foarte mult. Pentru ca nu aveam suficient timp sa alergam pe la diferite institutii bancare, si nici nu stiam ce trebuie sa contina dosarul sau cum sa completam actele pentru a primi creditul, am apelat la specialistii de la RPD Finance, care au facut ca totul sa para foarte usor. Am fost ajutati sa completam corect actele si sa intocmim dosarul si ni s-au oferit mai multe variante pentru creditul Prima Casa. Multumim echipei RPD Finance.
Paliu Cristian (a apelat la RPD Finance pentru obtinerea unui credit pentru programul Prima Casa)
Multumim celor de la RPD Finance pentru rapiditatea cu care ne-au ajutat. Stiam ca pe piata sunt foarte multe banci care ofera credite de nevoie personale, dar nu stiam care este varianta cea mai buna pentru ce aveam noi nevoie. Am apelat la RPD Finance si ne-au prezentat mai multe oferte care se potriveau cu ce cautam noi, si care aveau cele mai avantajoase conditii de creditare de pe piata. Ne-au explicat pe intelesul nostru care sunt cerintele bancii si care sunt obligatiile noastre si ne-au ajutat cu documentele. Cu ajutorul lor am obtinut un credit rapid, in conditii destul de avantajoase si fara batai de cap. Le multumim.
Pațică Florentina (a apelat la RPD Finance pentru un credit de nevoi personale)