DESPRE NOI


Realitati – Posibilitati – Dorinte

Noi, RPD Finance, ne propunem sa oferim asistenta clientilor nostri intelegand Dorintele acestora, cunoscand si cercetand in permanenta Posibilitatile oferite de piata financiara (produse, conditii, preturi) si identificand Realitatile clientului, solutiile optime adaptate fiecaruia

Ne propunem sa fim interfata cea mai apreciata intre clienti si institutii financiare (primordial banci, apoi societati de asigurare, de investitii, de tranzactionare, de plati). Urmarim cu determinare sa intelegem Realitatile, Posibilitatile si Dorintele clientilor si sa oferim solutia adecvata pe coordonatele pret/ instrument/ confort/ documentatie/ furnizor

Consideram triunghiul Realitati – Posibilitati – Dorinte esential in definirea solutiilor financiare personalizate. De asemenea, acesta sta la baza produselor noastre de consultanta.

Suntem o companie tanara, dinamica, profesionista, cu o experienta vasta in domeniul financiar bancar, precum si in domeniul asigurarilor si ne bazam pe experienta si knowhow pentru a oferi clientilor nostri servicii eficiente si adaptate.

RPD Finance te ajuta sa gasesti cel mai avantajos credit, la banca potrivita, in cel mai scurt timp. Oferim consultanta financiara si suport specializat persoanelor fizice si juridice care au nevoie de creditare si care vor sa fie sigure ca aleg varianta de finantare potrivita.

Alaturi de noi, programul tau obisnuit nu va fi afectat si in acelasi timp vei fi sigur ca interesele financiare in relatia cu banca iti sunt bine reprezentate. Analizam nevoile tale, gasim si propunem solutii alternative, te sfatuim sa iei cele mai bune decizii legate de credit si te vom trata asa cum ne place si noua sa fim tratati: confidential, corect si profesionist, toate aceste servicii fiind gratuite pentru tine.

Mihai Dorobantu - Sales Manager

Mihai are o experienta de peste 12 ani in sistemul bancar, avand functii de conducere in 5 institutii bancare reprezentative din Romania.

Florentina Postole - Senior Operations Specialist

Florentina este specializata pe operatiuni, avand o experienta de peste 14 ani.

Andrei Stroescu - Business Partner

Andrei are o experienta de peste 7 ani in sistemul bancar, fiind specialist in consultanta si vanzari – persoane fizice.

Ramona Mihalache – HR&Operations Manager

Ramona are o experienta in sistemul bancar de peste 6 ani, fiind specializata in operatiuni si HR.

Elena Vlad - PR Specialist

Elena are o experienta de 2 ani in domeniu.

Paul Tufan - Business Partner

Paul are o experianta de peste 7 ani in sistemul bancar, coordonand cu success echipe de vanzari directe in institutii financiare reprezentative.

Liviu Oana – Business Partner

Liviu are o experienta in PR de peste 10 ani.

Alexandra Tudor - Business Partner

Alexandra are o experienta de peste 4 ani in sistemul bancar, fiind specializata pe telesales.