Real Estate Developer

Descriere proiect - Cartierul Latin

Punem la dispozitia cumparatorului Cartea Constructiei,( Probe beton ). Poze din timpul executiei. Noul proiect imobiliar dispune de o amplasare excelenta la granita cu Sectorul 6 al capitalei fiind dispus pe strada ce leaga Prelungirea Ghencea cu Centura Capitalei, ceea ce face ca accesul catre acest nou proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta indiferent de imediata apropiere sunt dispuse importante zone comerciale si de retail unde regasiti mari magazine de profil cum sunt :Auchan, Selgros, LidPenny, dar si Dedeman, Mall Drumul Taberei, la care se poate ajunge in doar cateva minute atat cu masina cat si pietonal.

Centre de invatamant, unitati spitalicesti sau bancare,piete agroalimentare in imediata apropiere si acces rapid catre mijloacele de transport in comun sunt doar cateva dintre atuurile acestei zone devenita in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila din cauza cererii de unitati locative accesibile si echilibrate in Sectorul 6.Proiectul dispune pe langa acest amplasament excelent si de un concept foarte bun fiind gandit inca de la inceput de dezvoltatorii acestuia ca un proiect rezidential cu o functionalitate foarte buna, iar aici trebuie punctat regimul care asigura un grad de confort si intimitate foarte inalt, imobilul avand P+4+M total se vor construi locuinte mixte care vor genera la final un numar de 29 unitati locative diverse insotite de parcari supraterane, puse in vanzare la preturi promotionale.

Apartamentele puse in vanzare in cadrul proiectului sunt foarte generoase si inteligent compartimentate, luminoase, insotite de balcoane ample si beneficiaza de finisari si echipamente de ultima generatie, fiind predate clientilor finali in stadiul complet finisat, echipate si contorizate separate la toate utilitatile.Parcarile masinilor sunt amenajate la parterul imobilului unde au rezultat parcari complet acoperite, si neacoperite in zonele unde se invecineaza imobilele care sunt puse in vanzare incepand cu . euro tva inclus, euro, ..si .. euro tva inclus in functie de pozitia aleasa. Accesul in ansamblu se face in conditii de deplina siguranta si permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora, iar liftul care deservesc locatarii este accesibil de la nivelul parter pana la ultimul etaj al imobilului. Parcarea autoturismelor se va face la parterul imobilului. Consultanta financiara gratuita.

Oferim consultanta gratuita specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
La Parter mai avem disponibil 1 Apartament TIP 5 de 2 camere si este desfasurat astfel Suprafata = 52 mp Curte = 48mp

Descriere proiect - Blv. Prelungirea Ghencea, Nr. 254

Noul proiect imobiliar dispune de o amplasare excelenta in Sectorul 6 al capitalei fiind dispus mai exact pe Blv Prelungirea Ghencea nr 254, strada ce leaga Bulevardul Ghencea cu Centura Capitalei si strada Maracineni, ceea ce face ca accesul catre acest nou proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta indiferent de anotimp.